Ортчеменыз пумиськон: повесть, веросъёс / Трофим Архипов ; [йылпумъян кыл гожтӥз А. Г. Шкляев] - Архипов Трофим Архипович (Адями. Писатель. Вакыт, 2005)
Экземпляры: аб (20190319) / Инвентарный номер: 53515 / Цена: 100.00 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: А 87 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84 (2Рос-Рус)6