Кык гондыръёс: литературной выжыкылъёс / люказ но радъяз В. Н. Ившин, суредъёсыз М. И. Вахринлэн - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2010)
Экземпляры: аб (ретроконверсия) / Инвентарный номер: 48476 / Цена: 140.00 / Авт.знак: Д 22 / ББК: 84(2Рос=Удм)