Инӟарекъян: егитъеслен кылбуръессы, веросъессы / [азькылзэ гожтӥз В. Л. Шибанов ; люказы: О. Г. Четкарев, Т. Н. Чернова] - Четкарев Олег Геннадьевич (Удмуртия, 1991)
Экземпляры: аб (ретроконверсия) / Инвентарный номер: 31476 / Цена: 2.77 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: И 63 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)6