Оксилэн сюлмаськонъёсыз: семьяын лыдзыны веросъёсын повесть / Римма Игнатьева - Игнатьева Римма Серафимовна (Удмуртия, 2010)
Экземпляры: Ф-13 (20151005) / Инвентарный номер: 48964 / Цена: 20.00 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: И 26 / ББК: 84(2Рос=Удм)