Кулак пиос: визьбыртыкъёс, кылбуръёс, инкуазь суредъёс, веросъёс, кузьмадёс / Любовь Ганькова; [художник А. С. Закревская] - Ганькова Любовь Леонидовна (Удмуртия, 2020)
Экземпляры: аб (20200918) / Инвентарный номер: 55921 / Цена: 250.00 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Г 19 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2=664.1)6