Кыдёкын - а инвис?: пиналъёслы повестьёс / Герман Ходырев - Ходырев Герман Алексеевич (Удмуртия, 2001)
Экземпляры: ф-3 (ретроконверсия) / Инвентарный номер: 39992 / Цена: 60.00 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Х 69 / ГРНТИ: 17.82.31 / ББК: 84(2Рос=Удм)