Ворпо гуждор: 2-5 аресъем нылпиослы лыдӟон книга / Вениамин Ившин ; суредаз Василий Мустаев ; [редакторез Т. А. Пояркова] - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 1997)
Экземпляры: ф-23 (ретроконверсия) / Инвентарный номер: 35539 / Цена: 12.00 / Сис.шифр: 81.664.1 / Авт.знак: И 25 / ГРНТИ: 16 / ББК: 81.664.1