Тодметъёс: веросъёс дневник статьяос но рецензиос / Роман Валишин - Валишин Роман Галяскарович (Удмуртия, 1990)
Экземпляры: Армязьская библиотека (19910509) / Инвентарный номер: 32000 / Цена: / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: В 15 / ГРНТИ: 17.82.32 / ББК: С(Удм)