Ӵук тӧл: кылбуръёс, сонет тугоко, берыктэмъёс / Иосиф Бобров - Бобров Иосиф Петрович (Удмуртия, 1993)
Экземпляры: Армязьская библиотека (19980308) / Инвентарный номер: 37070 / Цена: / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Б 72 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2)