Аръёсын ваче син: кылбуръёс, балладаос, поэмаос / Василий Ванюшев ; [редакторез С. В. Матвеев] - Ванюшев Василий Михайлович (Удмуртия, 1995)
Экземпляры: Армязьская библиотека (19980408) / Инвентарный номер: 37059 / Цена: / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм) / Авт.знак: В 17 / ББК: 84(2Рос-Удм)