Кышномурт мылкыд: [кылбуръёс, веросъёс, визькылъёс, дунъетъёс] / Любовь Ганькова - Ганькова Любовь Леонидовна (Удмуртия, 2017)
Экземпляры: ХР (20190411) / Инвентарный номер: 46708 / Цена: 65.00 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Г 19 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)