Юри-пери, тӧлпери...: удмурт нылпи фольклор: вазиськонъёс, лыдъяськонъёс, исаськонъёс, ӝогверанъёс, лэчыт веранъёс, выжыятъянъёс / суредаз Василий Мустаев - Долганова Лидия Николаевна (Удмуртия, 2013)
Экземпляры: Ф. 1 (20240131) / Инвентарный номер: 44391 / Цена: 296.00 / Сис.шифр: 82.3(2) / Авт.знак: Ю 70 / ГРНТИ: 17 / ББК: 82.3(2Рос=Удм).06