Петро но Митро: повесть, веросъёс, выжыкыл / Н. В. Васильев ; [люказ но йылпумъян кыл гожтиз] - Васильев Николай Васильевич (Национальная библиотека Удмуртской Республики, 2005)
Экземпляры: ХР (20180428) / Инвентарный номер: 39742 / Цена: 54.55 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: В 19 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2Рос=Удм)