Адямилэн улон сюресэз: кылбуръёс / Карл Ристикиви ; [берыктӥз эстон кылысь Н. Пчеловодова] - Ристикиви Карл (Инвожо, 2004)
Экземпляры: Ф. 4 (20201130) / Инвентарный номер: 38916 / Цена: 10.00 / Сис.шифр: И(Эст) / Авт.знак: Р 54 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(4/8)