Арым шомо толъёс = Полынный запах ветра: Кылбуръёс, поэмаос / Мин(Миннекузин) Р.К. - Мин (Миннекузин) Рафит Казетдинович (Удмуртия, 2023)
Экземпляры: Ф. 10 (20240506) / Инвентарный номер: 50299 / Цена: 500.00 / Авт.знак: М 62 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2Рос= Удм)^VLBC/RL