Оксилэн сюлмаськонъёсыз: семьяын лыдзыны веросъёсын повесть / Римма Игнатьева - Игнатьева Римма Серафимовна (Удмуртия, 2010)
Экземпляры: Ф. 4 (20201124) / Инвентарный номер: 48186 / Цена: 50.00 / Авт.знак: И 26 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)