"Зарни шеп": ансамбльлэн репертуарысьтыз / [люказ Ф. М. Тубылова] - Тубылова Федосья Михайловна (Удмуртия, 1995)
На 1-ой с.: "Зарни шеп" : удмурт фольклоръя Пичи Пургаысь калык ансамбль Экземпляры: Ф. 10 (20020608) / Инвентарный номер: 49241 / Цена: 15.00 / Сис.шифр: 85.7 / Авт.знак: З-34 / ГРНТИ: 18.41.85 / ББК: 85.77