Удмурт литературной кыллэн сюресэз, XVIII-XXI дауръёс - Каракулов Борис Иванович (Удмуртия, 2006)
Экземпляры: ХР (20180427) / Инвентарный номер: 46255 / Цена: 171.53 / Сис.шифр: 81.664.1 / Авт.знак: К 21 / ГРНТИ: 16 / ББК: 81.664.1