Липет йылын зор эктэ: пиналъёслы кылбуръёс / Лидия Чернова ; люказ но радъяз Татьяна Чернова ; суредаз Ирина Лопатина - Чернова Лидия Дмитриевна (Удмуртия, 2012)
Экземпляры: Карамас-Пельгинская с/б (2014-06) / Инвентарный номер: 40235 / Цена: / Авт.знак: Ч-49 / ББК: 84(2Рос=Удм)-5