Кудӥз кизили яркытгес: документальной повесть / Михаил Иванов - Иванов Михаил Матвеевич (Асьме геройёс, 1976)
Экземпляры: кр (1976) / Инвентарный номер: 30799 / Авт.знак: И 20 / ГРНТИ: 17.82.31 / ББК: 84(2Рос=Удм)6-44