Юри-пери, тӧлпери...: удмурт нылпи фольклор: вазиськонъёс, лыдъяськонъёс, исаськонъёс, ӝогверанъёс, лэчыт веранъёс, выжыятъянъёс / суредаз Василий Мустаев - Долганова Лидия Николаевна (Удмуртия, 2013)
Экземпляры: ф.1,ф.2,ф.2,ф.2,ф.4,ф.4,ф.4,ф.6,ф.6,ф.6,ф.10,дб, (20150323) / Инвентарный номер: 40694 / Цена: / Сис.шифр: 82.3(2) / Авт.знак: Ю 70 / ГРНТИ: 17 / ББК: 82.3(2Рос=Удм).06