Петро но Митро: повесть, веросъёс, выжыкыл / Николай Васильев ; люказ но йылпумъян кыл гожтӥз Л. П. Фёдорова - Васильев Николай Васильевич (Программа "Память Удмуртии", 2005)
Экземпляры: кр (2007) / Инвентарный номер: 35027 / Цена: / Авт.знак: В 19 / ББК: 84(2Рос=Удм)