Кыдёкын-а инвис?: пиналъёслы повестьёс / Герман Ходырев ; люказ но йылпумъян кыл гожтӥз Л. Д. Айтуганова - Ходырев Герман Алексеевич (Удмуртия, 2001)
Национальная библиотека Удмуртской Республики. Программа "Память Удмуртии" Экземпляры: кр (20210312) / Инвентарный номер: 33381 / Цена: / Авт.знак: Х 69 / ГРНТИ: 17.82.31 / ББК: 84(2Рос=Удм)-44^VLBC/M