Вошъяське улон суред: нылпиослыкылбуръёс, поэмаос / Владимир Михайлов - Михайлов Владимир Пантелеевич (Удмуртия, 2022)
Экземпляры: Ф-6; ЦБ (20230619) / Инвентарный номер: 98676 / Цена: / Сис.шифр: 84(2=664.1)-5 / Авт.знак: М 69 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2=664.1)-5