Куинь вайлэсь тугоко: кылбуръёс, кырӟанъёс / Юлия Кузьмина - Кузьмина Юлия Ильинична (Сарапульская типография, 2013)
Экземпляры: Ф-3 (20200807) / Инвентарный номер: 95528 / Цена: / Сис.шифр: 84(2=664.1)-5 / Авт.знак: К 89 / ГРНТИ: 17.82.10 / ББК: 84(2=664.1)-5