Визьмо чипей: литературной выжыкылъёс / люказ но радъяз В. Н. Ившин ; суредъёсыз В. Г. Мустаевлэн - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2010)
Экземпляры: Ф-18 (20180428) / Инвентарный номер: 93090 / Цена: / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм) / Авт.знак: В 42 / ББК: 84(2=664.1)-4