Удмурт кыло дор: дэмланъёс / люказ Триину Ояр ; эстон но выру кылъёсысь берыктӥз Надежда Пчеловодова - Ояр Триину (Программа родственных народов, 2010)
Экземпляры: Ф-21 (20200604) / Инвентарный номер: 95415 / Цена: / Сис.шифр: 81.2=664.1 / Авт.знак: У 30 / ГРНТИ: 16 / ББК: 81.2=664.1