Сюресъёс: кылбуръёс, балладаос, поэма но легенда / Федор Пукроков - Пукроков Федор Пукрокович (Удмуртия, 1980)
Экземпляры: Селтинская районная библиотека (аб) (20190204) / Инвентарный номер: 18024 / Авт.знак: П 84 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)6