Пот, пот, шундые!: нылпи калык кырзанъёс, нуны веттан но шудон гуръёс, исаськонъёс / люказ Р. А. Чуракова ; художникез В. И. Михайлов - Чуракова Римма Аркадьевна (Удмуртия, 1992)
Экземпляры: Селтинская районная библиотека (аб) (20190220) / Инвентарный номер: 169690 / Цена: / Сис.шифр: 85.313(2) / Авт.знак: П 64 / ГРНТИ: 18 / ББК: 85.313(2Р)