Азвесь кышетэн толэзь: веросъёс ; семьяын лыдзон книга / люказ но радъяз В. Н. Ившин - Ившин В.Н. (Удмуртия, 2007)
Экземпляры: Селтинская детская библиотека (20091211) / Инвентарный номер: 196547 / Цена: 180.00 / Авт.знак: А 35 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2=664.1)