Зэмлыклэн кукыз кузьгес: нылпиослы веросъёс / Василий Ванюшев - Ванюшев Василий Михайлович (Удмуртия, 2018)
Экземпляры: Сюромошурская библиотека (20201001) / Инвентарный номер: 207444 / Цена: / Авт.знак: В 17 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2=664.1)