Вакытлэн гуръёсыз: кылбуръёс, поэмаос, басняос, веросъёс, пьесаос, гожтэтъёс, статьяос / сост. Г. П. Макаров - Макаров Герман Петрович (Быръем произведениос, 1992)
Экземпляры: Селтинская районная библиотека (аб) (20190118) / Инвентарный номер: 172881 / Цена: 16 / Авт.знак: В 12 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2Рос=Удм)6