Юри-пери, толпери...: удмурт нылпи фольклор: вазиськонъёс, лыдъяськонъёс, исаськонъёс, ?огверанъёс, лэчыт веранъёс, выжыятъянъёс / суредаз Василий Мустаев - Долганова Лидия Николаевна (Удмуртия, 2013)
Экземпляры: Селтинская районная библиотека (к/х) (20141121) / Инвентарный номер: 201216 / Цена: 296.00 / Авт.знак: Ю 70 / ГРНТИ: 17 / ББК: 82.3(2=664.1)