Ортчеменыз пумиськон: повесть, веросъёс / Трофим Архипов ; [йылпумъян кыл гожтиз А. Г. Шкляев] - Архипов Трофим Архипович (Адями. Писатель. Вакыт, 2005)
Экземпляры: Селтинская районная библиотека (аб) (20190115) / Инвентарный номер: 191087 / Цена: / Авт.знак: А 87 / ГРНТИ: 17.82 / ББК: 84(2=664.1)