Пеймыт уй гинэ вералоз: документьёсъя гожтэм повесть но очеркъёс / Н. Н. Евсеев - Евсеев Николай Николаевич (Удмуртия, 1995)
Экземпляры: Селтинская районная библиотека (аб) (20190213) / Инвентарный номер: 180020 / Цена: / Сис.шифр: 63.3(2Рос-6Удм) / Авт.знак: Е 25 / ГРНТИ: 03 / ББК: 63.3(2Рос.Удм)