Аръёсын ваче син: кылбуръёс, балладаос, поэмаос / Василий Ванюшев ; [редакторез С. В. Матвеев] - Ванюшев Василий Михайлович (Удмуртия, 1995)
Экземпляры: Селтинская районная библиотека (аб) (20190214) / Инвентарный номер: 179868 / Цена: / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм) / Авт.знак: В 17 / ГРНТИ: 17.82.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)6