Инмозь сузись писпу: венгер калык выжыкыл: [для среднего школьного возраста] / Элэк Бенэдэк - Бенэдэк Элэк (Буква, 2012)
Экземпляры: с/ф № 8 (20131223) / Инвентарный номер: 42989 / Сис.шифр: 84И / Авт.знак: Б 46 / ГРНТИ: 17.82.90 / ББК: 84(4Вен)