Ингур: удмурт фольклоръя лыдӟет : шор ёзо школаослы / люказ, радъяз но валэктонъёссэ гожтӥз Т. Г. Владыкина - Владыкина Татьяна Григорьевна (Удмуртия, 2004)
Экземпляры: с/ф № 8 (20161024) / Инвентарный номер: 44718 / Цена: / Авт.знак: И 59 / ГРНТИ: 17.71.91 / ББК: 82.3(2Рос=Удм)