Кылъёсын шудон: кроссвордъёс, йыртӥянъёс, чайнвордъёс, кроссчайнвордъёс / Н. Лопатина - Лопатина Надежда Серафимовна (Удмуртия, 1990)
Экземпляры: с/ф № 1 (1991) / Инвентарный номер: 20787 / Цена: / Сис.шифр: 81.2(2Рос=Удм)я92 / Авт.знак: Л 77 / ГРНТИ: 16.01 / ББК: 81.2(2Рос=Удм)я92