Мусо удмурт кырзан: удмурт кырӟанъёс : гажаса верам чуръёс / [книгаез дасязы Т. А. Пояркова, Т. П. Четкарёва ; удмурт кылбурчиослэсь эшлыко но гажан мылкыдо чуръёссэс люказ Н. А. Пчеловодова ; художник В. Ю. Семенов] - Пояркова Тамара Алексеевна (Удмуртия, 2013)
Экземпляры: 3 (20150610) / Инвентарный номер: 47522 / Цена: 111.70 / Сис.шифр: 85.314(2Рос=Удм) / Авт.знак: М 91 / ГРНТИ: 18.41.51 / ББК: 85.314(2Рос=Удм)