Кин но кин сикын улэ?: покчиослы веросъёс, кылбуръёс, выжыкылъёс / Вениамин Ившин ; суредаз Екатерина Мензарипова - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2016)
Экземпляры: 3 (20170802) / Инвентарный номер: 49625 / Цена: 50.00 / Авт.знак: И 25 / ГРНТИ: 17.82.93 / ББК: 84(2Рос=Удм)