Удмурт синоним кыллюкам: 780-лэсь тросгес синоним чур, 3600-лэсь ятыр кыл, кылтэчет, фразеологизм : дышетскисьеслы но дышетӥсьеслы понна / В. К. Кельмаков - Кельмаков Валентин Кельмакович (Удмурт кылосбур, 2009)
Экземпляры: РБаб (20240216) / Инвентарный номер: 56622 / Цена: 50.00 / Сис.шифр: 81.2Удм / Авт.знак: К 34 / ББК: 81.2Удм-4