Липет йылын зор эктэ: пиналъёслы кылбуръёс / Лидия Чернова - Чернова Лидия (Удмуртия, 2012)
Экземпляры: (20141126) / Инвентарный номер: 47946 / Цена: 115.00 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Ч-49 / ББК: 84(2Рос=Удм)-5