Вордӥськем шаере: кылбуръёс / [редактор-составитель Т. А. Пояркова ; художник Ю. Наговицын] - Пояркова Тамара Алексеевна (Удмуртия, 2008)
Экземпляры: (20180913) / Инвентарный номер: 50022 / Цена: 66.00 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: В 75 / ГРНТИ: 17 / ББК: 84(2)