Уродэсь эшъёс: удмурт калык выжыкыл / суредъёсыз Леонид Прозоровлэн - Широбоков Василий Григорьевич (Удмуртия, 2010)
Экземпляры: (20150319) / Инвентарный номер: 47961 / Цена: 65.00 / Сис.шифр: 82.3(2) / Авт.знак: У 71 / ГРНТИ: 17 / ББК: 82.3(2Рос=Удм).06