Жадьылись мешок: Мешок, который устаёт: выжыкылъёс / Вениамин Ившин ; уредаз : О. Санников - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2012)
Экземпляры: (20141014) / Инвентарный номер: 47979 / Цена: 91.25 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: И 25 / ББК: 84(2Рос=Удм)