Шундышеп: В.А. Сухомлинскийлэн выжыкыл - мадёсъёсыз, дышетскисьёслэн выжыкылъёссы: сказки / [люказ В.Т. Кузнецова] - Кузнецова В.Т. (Удмуртия, 1989)
Экземпляры: 2 (20170713) / Инвентарный номер: 22564 / Цена: 0.47 / Сис.шифр: Р2 / Авт.знак: Ш 95 / ББК: Р2