Шундыпиос: нылпиослы веросъёс но выжыкылъёс / Василий Широбоков - Широбоков Василий Григорьевич (Удмуртия, 1989)
Экземпляры: 22 (20170713) / Инвентарный номер: 21167 / Цена: 0.85 / Сис.шифр: С(Удм) / Авт.знак: Ш 64 / ГРНТИ: 17.82.32 / ББК: С(Удм)