Айгуль - Толэзь сяська: кузьмадёс, веросъёс, новеллаос, очеркъёс, интервьюос / Ульфат Бадретдинов - Бадретдинов Ульфат Шайхутдинович (Удмуртия, 2020)
Экземпляры: 1 (20201012) / Инвентарный номер: 65241 / Цена: 250.00 / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм) / Авт.знак: Б 15 / ББК: 84(2Рос=Удм)