Пуньы буясь коньы: веросъёс, кылбуръёс : семьяын лыдӟон книга / Вениамин Ившин - Ившин Вениамин Никонорович (Удмуртия, 2007)
Экземпляры: аб. (2009) / Инвентарный номер: 52991 / Цена: / Сис.шифр: 84(2Рос=Удм)6 / Авт.знак: И 25 / ГРНТИ: 17.82.82 / ББК: 84(2Рос=Удм)6